lauantai 17. marraskuuta 2012

Faktat tiskiin

Olin ihan otettu kun sain Lupiinilta blogitunnustuksen! Kirjoitin toki blogia aloittaessani oikein tänne näkyville, että kirjoitan paitsi itselleni myös lukijoille ja toivon palautetta, mutta nyt kun sitä tuli niin olen ihan innoissani ja hämmentynyt :) Kivaa että poukkoilevat ajatukseni tavoittavat edes muutaman samanhenkisen mielen.

Tunnustukseen kuuluu laittaa se eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle ja kertoa itsestään kahdeksan sekalaista faktaa. En tiedä, sallivatko säännöt että tunnustus "palautetaan" sellaiselle joka on sen jo saanut, mutta ilmeisesti Lupiinin kanssa tykkäämme samoista blogeista, joten nämä nyt sitten vähän kiertävät.

Eli Lupiini, Rouvan ruuhkavuodetNyt kun olet siinä, Sininen keskitie, Verskin valtakuntaHaikaran jalanjäljillä, Sekavuustila ja Eileithyian matkassa. Olkaa hyvä!

Tässä ne kahdeksan sekalaista faktaa itsestäni.

  1. Menin aikanani 6-vuotiaana kouluun ja kävin koulukypsyystestissä, jossa ainakin siihen aikaan ilmeisesti arvioitiin myös lapsen äo:ta. En tiedä, miten luotettavasti, mutta kuitenkin. Vanhempieni mukaan sain huiman tuloksen, jotain 140-150 väliltä. Aikuisena en todellakaan ole testauttanut äo:tani, koska epäilen vahvasti sen olevan siinä normaalijakauman keskellä eikä huippufiksujen pienessä kermassa, mutta haluaisin kovasti uskoa että olen to-del-la älykäs. Tässä harhassa on kiva elää enkä halua testaamalla romuttaa sitä. Ehkä tämä äärimmäisen keskiverto elämäni on osoitus siitä, että rahkeet eivät ihan riittäneet sinne parin parhaimman prosentin luokkaan, vaikka eihän ulkoinen menestys tai minkäänlainen sosiaalinen positiivinen erottuvuus ole koskaan olleet tae tai merkki älykkyydestä.
  2. Rakastan jasmiiniteetä, sellaista aitoa kiinalaista tai taiwanilaista ruutipalleroteetä.
  3. Pääsen todelliseen flow-tilaan vain hyvän kirjan, laulun tai pianonsoiton parissa. Kaikkia näitä on liian vähän aikaa harrastaa. Kaurapuuropää ei oikein mahdollista muuhun kuin chick-litiin uppoutumisen, kuoro- tai yhtye- tai edes yksinlauluun ei ole aikaa sitoutua ja pianonsoittotaitokin on taantunut koululaisen tasolle. Kompensoin mielentilaa kuuntelemalla Rajattoman joululevyjä.
  4. Tykkään suklaasta. (Tosi persoonallinen fakta hei.) Vaalea maitosuklaa ja valkoinen suklaa, jota suklaaortodoksit eivät edes kelpuuta suklaaksi, ovat parhaita. Tamperelainen Kultasuklaa valmistaa salmiakki-valkosuklaata, joka on ihan tajuttoman hyvää.
  5. Osaan alkeet tai vähän enemmän espanjan, portugalin ja hollannin kielistä.
  6. Ajoin ajokortin vasta muutama vuosi sitten, mutta olen melko hyvä kuski, myös käsivaihteisen auton kanssa. Rohkaisen kaikkia muitakin koordinaatiokyvyttömiä ajamaan (ympäristöseikat eivät nyt kuulu tähän), se on täysin mahdollista oppia!
  7. Sanaristikot, etenkin Hesarin kuukausiliitteen ristikko, ovat intohimoni. Jos ei ristikko muuten valmistu, aletaan googlata. Ristikko on ehdottomasti täytettävä kuulakärkikynällä ja jos sattuisi tulemaan virhe, käytetään korjauslakkaa.
  8. Haaveilin pitkään omasta koirasta. Hämmästyin kun tajusin, että lapsen/lasten myötä en enää olekaan niin eläinrakas kuin ennen, vaikka edelleen pidän eläimistä ja etenkin koirista hurjasti. Omaa ei meille tule miehen allergian vuoksi. Ilmeisesti on ihan mahdollista että rakkaus- ja tykkäämiskiintiö tulee lasten myötä täyteen ja haaveet omasta nappisilmäisestä ja pystykorvaisesta karvakaverista hiipuvat itsekseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla jos siltä tuntuu.